Salarisadministrateur (24 – 40 uur per week)

Payroll Professionals is een ambitieuze organisatie. Daardoor groeien we hard – en daarmee de werkzaamheden ook! We zijn op zoek naar een salarisadministrateur (voor 24-40 uur per week) die ons leuke, hardwerkende team wil aanvullen.

Wie ben jij?

Als je solliciteert voor deze functie, dan weet je van jezelf dat jij sociaal, flexibel en klantgericht bent en bovendien beschikt over een gezonde dosis humor. Mensen die hun zaakjes graag op orde hebben en graag bij een bedrijf werken waar alles goed geregeld is, gedijen goed in onze organisatie.

We zijn op zoek naar een senior salarisadministrateur die in het bezit is van de praktijkdiploma loonadministratie (PDL) en minimaal 3 jaar ervaring heeft met (het verwerken van) de loonadministratie binnen een uitzendbureau, payroll organisatie of accountantskantoor. Daarnaast sta je open voor
nieuwe dingen, vind je het leuk om mee te denken met de organisatie en wil je graag je kennis verbreden en verdiepen. Je bent serieus, maar je hebt ook graag informeel contact met je collega’s.

Wie is Payroll Professionals?

Payroll Professionals B.V. is een no-nonsense bedrijf, gevestigd in Groningen. Competenties die centraal staan in de organisatie, zijn klantgerichtheid, flexibiliteit, accuratesse en samenwerken. We zijn ambitieus en groeien daardoor snel. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat onze medewerkers prettig en flexibel kunnen werken. We houden de lijntjes kort, ondersteunen elkaar waar nodig en de drempel om elkaar feedback te geven, ligt laag. Een efficiënte en plezierige manier van werken staat bij ons voorop. Payroll Professionals is voortdurend bezig haar dienstverlening te verbeteren en door te ontwikkelen, zodat we – zowel in Nederland als daarbuiten – kunnen groeien.

Wat ga je doen?

Bij Payroll Professionals werk je in teamverband. De meeste processen zijn volledig geautomatiseerd, waardoor je in verschillende systemen werkt.

Je taken en verantwoordelijkheden:

 • Telefonisch contact met klanten, medewerkers en andere belanghebbenden;
 • Vervaardigen van salarisstroken, betaalopdrachten, journaalposten, contracten;
 • Berekenen van vakantietoeslagen, eindejaars- en overige uitkeringen;
 • Verrichten van uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van de jaarafsluiting en de start
  van het nieuwe jaar;
 • Onderhouden van contact met de opdrachtgever indien van toepassing;
 • Voorbereiden van de afdracht loonbelasting en sociale verzekerings- en pensioenpremies;
 • Tijdig signaleren van veranderingen in wetgeving of cao en wat de gevolgen hiervan zijn voor
  de klanten;
 • Meedenken in de beleidsvorming/procesverbetering.

Is dit jouw baan?

Word jij enthousiast van de vacature en ben je nieuwsgierig geworden naar Payroll Professionals? Stuur dan jouw sollicitatiebrief + cv vóór 30 september 2017 naar Anneke Kingma (anneke@pprof.nl). Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact met ons op via 050-5281816.