Dat het ziekteverzuim van medewerkers die sporten een stuk lager ligt dan van medewerkers die dat niet doen, dat is een bekend feit. Payroll Professionals moedigt medewerkers dan ook altijd aan om te sporten. En als je zulke dingen zegt, moet je zelf ook het goede voorbeeld geven! Dat is de reden dat Payroll Professionals dit jaar sponsor is geworden van voetbalclub Achilles in Assen én van volleybalvereniging Tjoba in Klazienaveen.

Achilles Assen

Al meer dan 120 jaar is voetbalvereniging Achilles dé plek waar mannen en vrouwen, jong en oud, met respect voor elkaar op een zo hoog mogelijk niveau voetballen. De club werd in 1894 opgericht. “AV en AC Achilles” begon als cricket- en voetbalvereniging met tien leden en zeven bestuursleden. Inmiddels is de club uitgegroeid tot een voetbalvereniging pur sang, met meer dan 50 teams en ruim 800 leden en komt het eerste elftal, net als het voorgaande seizoen, uit voor de Zondag hoofdklasse C.

Tjoba Klazienaveen

Naast de voetbalsport draagt Payroll Professionals sinds kort ook de volleybalsport een warm hart toe. Als hoofdsponsor van volleybalvereniging Tjoba maken we het voor de 225 leden van de vereniging mogelijk om te blijven doen waar ze goed in zijn: volleyballen!

Tjoba, de sportvereniging die al 53 jaar bestaat, dankt haar naam aan een oud-bestuurslid. De naam Tjoba komt oorspronkelijk uit het Maleis en betekent zoiets als “We zullen het proberen”. Dat proberen pakte goed uit, want een van de damesteams van Volleybalvereniging Payroll Professionals Tjoba komt uit voor de tweede divisie en strijdt om de Nationale beker. De vereniging telt zo’n 225 leden die zijn onderverdeeld in ongeveer dertig teams.

Sportief jaar

Payroll Professionals is trots op het sponsorschap en hoopt dat beide verenigingen een goed jaar tegemoet gaan!

O en denk je er ook aan om een start te maken met sporten? Zes redenen waarom je direct je sportoutfit aan zou moeten trekken:

  1. Sporten geeft energie en bevordert je nachtrust.
  2. Sport bestrijdt vermoeidheid.
  3. Je komt strakker in je vel te zitten door te sporten (dag buikje, hallo sixpack).
  4. Door regelmatig te bewegen verbeter je jouw conditie.
  5. Ook het risico op hart- en vaatziekten vermindert.
  6. Door te sporten bestrijd je stress en dat is goed voor alle spieren in je lichaam!

Kortom; kom van die stoel af en begin met een sport. Wij kennen nog wel een leuk voetbal- en/of volleybalteam ;-)!