Loonadministratie uitbesteden

De loonadministratie van je organisatie is een tijdrovende bezigheid. Het opstellen van contracten, het uitbetalen van salaris en het afdragen van premies en loonbelastingen: het zijn zaken die je als ondernemer beter kunt uitbesteden aan een payroll bedrijf.

 Salarisverwerking

Als je ervoor kiest de loonadministratie uit te besteden aan Payroll Professionals, ben je ervan verzekerd dat je medewerkers altijd tijdig en correct worden uitbetaald.

Bovendien stellen we -indien gewenst samen met jou – de arbeidscontracten op, verzorgen we de loonmutaties en loonaangiften én verstrekken we de loonstroken aan je medewerkers.

Het enige wat je als ondernemer hoeft te doen, is het aanleveren van de gewerkte uren. Dat doe je op de manier zoals jij dat handig vindt, of dat nu via onze app, fax, mail of op een andere manier gaat: wij passen ons aan jouw voorkeur aan!

Arbeidsrecht

Payroll Professionals heeft ruime ervaring met arbeidsrecht en we volgen de ontwikkelingen bovendien op de voet. Op die manier weten we exact wat er speelt en kunnen we je van het beste advies voorzien. Een van de meest actuele zaken die op dit moment spelen op het gebied van arbeidsrecht, is de nieuwe Wet werk en zekerheid.

Wet werk & zekerheid

De wet, die per 1 januari 2015 in werking is getreden, heeft als belangrijkste doel om het arbeidsrecht aan te passen aan veranderende arbeidsverhoudingen in de samenleving. Zo wordt het ontslagrecht sneller en goedkoper en de rechtspositie van flexwerkers wordt versterkt. Ook heeft de Wet werk en zekerheid tot doel om meer mensen uit de WW aan het werk te krijgen.

Een belangrijke wijziging, waardoor payroll voor jou als ondernemer aantrekkelijker wordt. Meer weten over de Wet werk en zekerheid? Lees er alles over.