Flexibele schil met payroll

Flexibilisering, kostenbesparing en risicobeperking; zomaar een aantal termen die je als ondernemer doorlopend bezighouden. Vooral als deze termen betrekking hebben op je personeel. Payroll Professionals biedt je de mogelijkheid om de flexibiliteit in je organisatie terug te brengen, zodat jij de focus kunt leggen op activiteiten waar je als ondernemer goed in bent: ondernemen!

Juridisch werkgeverschap

Als payroll bedrijf neemt Payroll Professionals de personeelsadministratie van je bedrijf over. Dat betekent niet alleen dat je de salarisverwerking en loonadministratie aan ons overdraagt; Payroll Professionals neemt het gehele juridisch werkgeverschap over. Hiermee bevrijden we je van alle arbeidsrechtelijke risico’s die gepaard gaan bij het werken met personeel, zoals ziekte of arbeidsongeschiktheid, maar ook de ketenaansprakelijkheid en navorderingen. Payroll Professionals vormt de personeelsadministratie van je organisatie, met het enige verschil dat we een externe afdeling zijn.

payrolling

Wet werk en zekerheid

Een belangrijke wijziging door de Wet werk en zekerheid is dat je als werkgever nog maar twee contracten voor bepaalde tijd aan mag gaan met je personeel. Daarnaast mogen contracten van minder dan zes maanden geen proeftijd meer hebben. Met payroll hoef je je geen zorgen te maken om dergelijke wet- en regelgeving.

Flexibel personeel

Het inschakelen van een payroll bedrijf is dé manier om alsnog flexibiliteit in je organisatie te brengen. Het grote verschil met een uitzend- of detacheringsbureau is dat je medewerkers voor jou werken. Werving, selectie, dagelijkse aansturing en beoordeling: jij behoudt als ondernemer het persoonlijke werkgeverschap.

Jouw personeel komt – wettelijk gezien – in dienst van Payroll Professionals, waardoor de CAO van de uitzendbranche op hen van toepassing is. Hierdoor kun jij als ondernemer in drukke tijden gemakkelijk en flexibel personeel inzetten en als het wat rustiger is, zit je niet vast aan arbeidscontracten. Bovendien betaal je alleen de gewerkte uren. De premieafdrachten en verzekeringen? Die regelen wij voor je!

  • Gespecialiseerde collega’s
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • Geen ziekte risico’s
  • Minder administratie
  • Alleen gewerkte uren betalen
  • Uren eenvoudig aanleveren
  • Salarissen altijd op tijd
  • Duidelijkheid over marge