Team Payroll Professionals

Dagelijks zit het team van Payroll Professionals voor je klaar om je te helpen met allerhande vragen. Of het nu gaat over je loonstrookje, over ziekteverzuim of over verzekeringen: het team van Payroll Professionals helpt je graag. Ook zitten we klaar voor de ondernemers die overwegen om hun salarisadministratie onder te brengen bij een professional. Het team van Payroll Professionals zorgt ervoor dat je zorgeloos met je werk bezig kunt zijn en kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!

Alexander Benjamins

Als eigenaar van Payroll Professionals is Alexander de man met de strategische visie; een ondernemer in hart en nieren en met een duidelijke mening over het payroll vak. Alexander hecht veel waarde aan service, professionaliteit en persoonlijk, gelijkwaardig contact met klanten. Bij Payroll Professionals moet een klant zich thuis voelen.

Waarom een professional?
Het motto van deze professional is dat je moet doen waar je goed in bent. Als je ergens minder goed in bent, dan laat je die zaken aan een ander over. Alexander is een ondernemer die zijn medewerkers het volle vertrouwen geeft. Met zijn helikopterview weet de ondernemer zijn collega’s te motiveren het beste uit zichzelf te halen en stuurt hij bij waar nodig.

Contact met Alexander?
Mail: alex@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Alexander Benjamins

Peter Klinkhamer

Peter doet, zoals hij zelf zegt, alles! Alles? Ja, echt alles. Deze sociale en goedlachse man is sinds 2008 bij Payroll Professionals in dienst. Met zijn jarenlange ervaring wordt Peter door collega’s regelmatig geraadpleegd als interne Wiki en houdt hij zich dagelijks bezig met het bewaken van de processen en ‘de moeilijkere zaken’.

Waarom een professional?
Peter is niet voor niets gekozen als interne vraagbaak. Deze professional heeft namelijk jarenlange ervaring op het gebied van salarisadministratie en wordt door zijn collega’s ook wel ‘de nestor’ genoemd. Peter neemt de tijd voor zijn medemens – of dat nu klant of collega is.

Contact met Peter?
Mail: peter@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Gonnie Bruining

Heb je interesse in onze diensten? Dan is Gonnie degene die je moet hebben. Met haar noordelijke nuchterheid vertelt deze professional je graag alles over payrolling, of dat nu telefonisch of op afspraak is! Ze houdt zich bezig met de zichtbaarheid van Payroll Professionals, zowel op het web als in het echt, en dat doet ze steengoed.

Waarom een professional?
Een luistertalent die de wensen van de klant weet om te zetten in een passend voorstel, dat is Gonnie. Door haar flexibele opstelling ontlast ze haar collega’s waar het kan. Ook weet ze geur en kleur te geven aan onze payroll verhalen, waardoor zowel klant als collega met haar wegloopt!

Contact met Gonnie?
Mail: gonnie@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Shanna Schudde-Stam

Voel je je ziek, zwak en misselijk en ben je in dienst van Payroll Professionals? Dan bel je Shanna! Ze leeft met je mee en belt je geregeld om te vragen hoe het met je gaat. Als preventiemedewerker onderhoudt Shanna in de eerste vier tot zes weken van het ziekteverzuim de contacten met zowel de medewerker als de werkgever en de bedrijfsarts.

Waarom een professional?
Shanna heeft een duidelijke visie op haar vak. Loopt iets niet helemaal lekker, dan deinst deze professional er niet voor terug om haar mening te geven. Ze is verantwoordelijk voor het proces van ziekteverzuim en begeleiding en doet dat met veel zorg en aandacht.

Contact met Shanna?
Mail: shanna@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Marjet van der Veen

Net als Peter doet Marjet alles: urenverwerking, medewerkers inschrijven en uitschrijven, loonspecificaties maken, mailen en online zetten, facturatie, uitbetalen van lonen… Deze professional heeft ontzettend veel ervaring op het gebied van salarisadministratie en deelt haar kennis graag met collega’s, medewerkers en klanten.

Waarom een professional?
Marjet weet het voor elkaar te boksen om 80 uren aan werk in een 32-urige werkweek te proppen. Collega’s zien haar als een van de motoren van het bedrijf; een harde werker op wie je blindelings kunt vertrouwen. Zelf wordt Marjet blij van een leeg bureau aan het einde van de dag. Na zo’n drukke dag lukt het haar dan ook prima om de deur achter zich dicht te trekken en met een ‘leeg hoofd’ naar huis te rijden. Tja… een motor staat nu eenmaal aan óf uit!

Contact met Marjet?
Mail: marjet@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Linda Steenstra

Linda is belast met de verantwoordelijke taak van de urenverwerking, de ziekmeldingen en andere personeelszaken. Hoe druk ze het ook heeft, Linda houdt het hoofd koel. Volkomen rustig analyseert zij de situaties die ze tegenkomt, om er vervolgens goed overdacht op te reageren. Nee, het zal je niet zo snel lukken om het hoofd van deze Groningse op hol te krijgen.

Waarom een professional?
Naast dat Linda analytisch sterk is en hoofd- en bijzaken goed van elkaar kan scheiden, is ze een prettige collega. Heb je een probleem, dan luistert deze HR-professional graag naar je. Bovendien is ze leergierig en nieuwsgierig en zet ze haar tanden graag in een onbekend vraagstuk of probleem. Heb je een probleem of zit je in de stress: deze professional stelt je gerust en zorgt dat het goed komt!

Contact met Linda?
Mail: linda@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Renate Seubring

Heb je vragen over je loon of loonstrookje? Dan moet je bij Renate Seubring zijn. Samen met Shanna legt Renate zich toe op de salarisadministratie van Payroll Professionals. Met haar ruime ervaring in de financieel administratieve branche, breng je het hoofd van Renate Seubring niet zo snel op hol met jouw vragen. In haar vrije tijd staat Renate langs het volleybalveld om het meisjesteam waar haar dochter in speelt te coachen en aan te moedigen.

Waarom een professional?
Niet alleen in de volleybal is Renate een teamplayer; ook binnen haar werk vindt ze het fijn om samen te streven naar een goed resultaat. Een kwaliteit die we bij Payroll Professionals enorm waarderen. Deze vakidioot heeft gewerkt bij diverse organisaties; van een van de vijf grootste accountantskantoren tot de overheid. Daar leerde ze de kneepjes van het financiële vak. Gelukkig hebben we haar bij Payroll Professionals weten binnen te hengelen.

Contact met Renate?
Mail: renate@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Nienke Kooistra

Bij Payroll Professionals is Nienke de vrouw van de financiën. Deze Groningse Friezin boekt facturen in en beheert het debiteurenbeheer. Heb je een lastig financieel vraagstuk? Nienke bijt zich erin vast puzzelt net zo lang tot ze het vraagstuk tot op de bodem heeft uitgeplozen. Naast haar werk bij Payroll Professionals is Nienke zeer bedreven in alles wat met sport en spel te maken heeft. Van een potje kaarten tot een hardloopwedstrijd: Nienke is er wel voor te porren. Maar wees gewaarschuwd; ze is bloedfanatiek en kan slecht tegen haar verlies…

Waarom een professional?
Volgens haar collega’s is Nienke het type ‘stille wateren, diepe gronden’. Hoewel ze niet op de voorgrond treedt, is Nienke een dame die zegt waar het op staat en haar vinger op de zere plek durft te leggen. Ben je op zoek naar een competitieve tegenstander voor een potje schaatsen, hardlopen of fietsen óf heb je een vraag over een factuur? Neem dan contact op met Nienke!

Contact met Nienke?
Mail: nienke@pprof.nl
Tel: 050 528 18 16

Marcel Hoogervorst

Heb je plannen om je bedrijfsactiviteiten uit te breiden naar België? Dan is Marcel Hoogervorst de man die je moet hebben. Deze HR professional zorgt er namelijk niet alleen voor dat de Belgische variant van Payroll Professionals in Antwerpen wordt opgezet, maar weet ook alles van de Belgische wet- en regelgeving op het gebied van uitzenden, payrollen en HR.

Waarom een professional?
Marcel is een ondernemende HR-adviseur die niet terugdeinst voor een mooi avontuur. Toen Alexander Benjamins – oprichter en eigenaar van Payroll Professionals – hem vroeg om Payroll Professionals in België op te zetten, hoefde Marcel hier dan ook niet lang over na te denken. De dienstverlening van Payroll Professionals Belgium is gericht op Nederlandse bedrijven die een vestiging in België willen openen of al hebben. Het team van Payroll Professionals Belgium fungeert voor die klanten als een verlengstuk van de eigen HR-afdeling. Omdat de wet- en regelgeving op het gebied van uitzenden en personeelszaken in België compleet anders is, laten de klanten van Payroll Professionals Belgium hun Belgische HR-zaken graag en met een gerust hart aan deze tak van Payroll Professionals over.

Contact met Marcel?
Mail: marcel@payroll-professionals.be
Tel: +32 3808 1225

Marijke Muller

Marijke is bij Payroll Professionals verantwoordelijk voor de inschrijvingen van nieuwe medewerkers. Ze is niet alleen een van de eerste aanspreekpunten op het moment dat je als payroll medewerker in dienst komt, maar ze loodst je ook door alle paperassen heen en vertelt je wat je moet doen om aan het einde van de maand salaris op je rekening gestort te krijgen. Met een opleiding tot (directie)secretaresse in haar broekzak weet ze als geen ander hoe je dat soort werkzaamheden regelt en structureert.

Waarom een professional?
Marijke vindt het heerlijk om met administratief werk bezig te zijn. “Voor sommige mensen klinkt dat misschien saai, maar ik vind het gewoon heel erg leuk”, vertelt de nuchtere Groningse. “De sfeer is goed en het werk is leuk, waardoor de tijd echt vliegt!” Niet alleen het werk bevalt haar goed, ook in het team van Payroll Professionals voelt ze zich thuis. En dat is fijn, want het team is ook erg blij met Marijke!

Heb je een vraag over je inschrijving of over je contract? Dan kun je terecht bij Marijke. Ze kan je alles
vertellen over je inschrijving.

Contact met Marijke?
Mail: marijke@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Bonny Yip

Bonny is de jongste van het stel. Deze Aziatische schone loopt voor de tweede keer stage bij Payroll Professionals. Ze studeert voor medewerker personeel en arbeid aan het Noorderpoort College en leert bij ons alles over front office werkzaamheden. De collega’s van Bonny vinden haar een waardevolle toevoeging aan het team. Met haar vrolijke noot en de lekkernijen die ze regelmatig meebrengt naar kantoor weet Bonny bij iedere collega een glimlach op het gezicht te toveren.

Waarom een professional?
Deze spring in ’t veld heeft met haar enthousiasme, leergierigheid en eerlijkheid de harten van haar collega’s weten te veroveren. Ze leert snel en past goed in het team. Met dat laatste is Bonny het zelf ook roerend eens. Vraag haar naar haar ervaringen bij Payroll Professionals en ze overspoelt je met niets dan lovende woorden over het team, het werk en de sfeer.

Contact met Bonny?
Mail: aanmelden@payroll-professionals.nl
Tel: 050 528 1816

Bart Klaassen

Hij houdt van avonturen en de wereld rondreizen, maar voor nu heeft Bart eerst een fijn plekje gevonden bij Payroll Professionals in Groningen. Samen met Marijke is Bart verantwoordelijk voor het inschrijven en aanmelden van nieuwe medewerkers. Kom je als medewerker bij Payroll Professionals in dienst, dan vertelt Bart je met veel geduld wat er allemaal van je wordt verwacht.

Waarom een professional?
Bart is al regelmatig de wijde wereld ingetrokken. Tijdens zijn minor in Zuid-Afrika hielp hij twee Zuid-Afrikaanse bedrijven op poten en ook werkte hij acht maanden bij een payroll bedrijf in Granada, Spanje. Bij dit bedrijf ontdekte Bart dat hij het payroll vak eigenlijk heel leuk vindt. Eenmaal terug in Nederland solliciteerde hij bij Payroll Professionals. Dat eigen initiatief konden we wel waarderen!

Contact met Bart?
Mail: bart@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Riemer Vaatstra

Hij zit in het laatste jaar van zijn opleiding Juridisch medewerker personeel en arbeid; Riemer Vaatstra loopt van november tot mei 2017 stage bij Payroll Professionals. Naast dat hij al veel weet over zijn vakgebied, kun je ook bij Riemer terecht als je wilt weten of er nog leuke platen zijn uitgekomen of wanneer je favoriete artiest weer in het land is. Riemer is namelijk fanatiek muziekluisteraar en snort in zijn vrije tijd graag nieuwe platen op. Gelukkig luistert hij niet alleen, maar deelt hij zijn kennis ook op de website nieuweplaat.nl.

Waarom een Professional?
Bij Payroll Professionals ondersteunt Riemer zijn collega’s Bart en Marijke bij het aanmelden van medewerkers. Riemer is een ondernemend type en daar houden we wel van. Ben je nieuw bij Payroll Professionals? Dan kan het goed zijn dat Riemer je in de komende maanden gaat helpen bij het inschrijven.

Contact met Riemer?
Mail: aanmelden@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Anneke Kingma

De vrolijke Anneke Kingma houdt zich bij Payroll Professionals bezig met de HR-zaken. Van het ondersteunen van collega’s op het gebied van HRM tot het uitpluizen van de wet- en regelgeving; de van oorsprong Pomsterse* Anneke houdt van de verscheidenheid in haar werk. In haar vrije tijd sport ze veel en freubelt ze er graag op los. Van kaartjes tot complete moodboards, Annekes handen maken het!
* Een Pompster is een inwoner van Kollumerpomp

Waarom een Professional?
Met een HRM-opleiding in haar broekzak en werkervaring bij verschillende bedrijven, versterkt Anneke het team met kennis en kunde. Bij Payroll Professionals kijkt ze welke processen efficiënter of beter kunnen en bijt ze zich vast in de wet- en regelgeving op het gebied van uitzenden, payrollen en HR. Anneke is daarmee de vraagbaak van onze klanten op HR-gebied.

Contact met Anneke?
Mail: anneke@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Joëlle Soer

In haar vrije tijd danst ze de sterren van de hemel in de salsaschool en reist ze graag naar landen in Zuid- en Midden-Amerika. Deze vrolijke dame spreekt daardoor een aardig woordje Spaans, maar dat is niet de reden dat ze bij Payroll Professionals werkt. Bij ons is ze namelijk verantwoordelijk voor de aanmelding van nieuwe medewerkers. Samen met haar collega’s zorgt Joëlle ervoor dat iedere medewerker zijn of haar gegevens aanlevert en de juiste contracten krijgt toegestuurd.

Waarom een professional?
Al haar hele leven is Joëlle actief in de dienstverlenende sector. Van diverse bijbaantjes in de horeca tot een leuke stage bij Menzies Aviation Schiphol, waar ze passagiers wegwijs maakte op het grote vliegveld. Ook bij Payroll Professionals vindt ze de bemiddelende rol – tussen klant en medewerker of medewerker en Payroll Professionals – het aller-leukste. Wil jij je bachata- of salsapasjes opvijzelen of heb je een vraag voor Joëlle? Neem dan contact met haar op!

Contact met Joëlle
Mail: joelle@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Jacqueline van Dijk

Van het inschrijven van nieuwe medewerkers tot het verzorgen van de contracten; Jacqueline van Dijk is het aanspreekpunt en de vraagbaak voor de medewerkers die vallen onder Payroll Professionals België. Deze Groningse dame is een harde werker die het groeiend aantal aanmeldingen moeiteloos afhandelt.

Waarom een professional?
Jacqueline is verantwoordelijk voor het aanmelden van nieuwe medewerkers van Payroll Professionals België. Doordat ze in haar vorige baan regelmatig samenwerkte met Belgen, heeft ze al aardig wat ervaring opgedaan met onze zuiderburen. Die samenwerking beviel haar goed: “Belgen zijn heel bescheiden en beleefd, dat vind ik prettig”, aldus Jacqueline. Zelf hoeft ze ook niet zo nodig met haar mond vooraan te staan: “laat mij maar lekker op de achtergrond mijn werk doen”. En dat doet ze gelukkig goed én nauwkeurig.

Contact met Jacqueline?
Mail: aanmelden@payroll-professionals.nl
Tel: 050 528 18 16

Leoni Bijhold

Of ze nu liedjes op haar gitaar pingelt, creatief aan het tekenen is of op de surfplank staat: alles wat Leoni aanpakt, doet ze vol overgave, enthousiasme en plezier. Deze vrolijke dame voert sinds begin mei haar afstudeerstage uit bij Payroll Professionals voor haar studie Human Resource Management.

Waarom een professional?
Payroll Professionals heeft goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan en Leoni draagt graag haar steentje bij aan dit speerpunt. Met haar oplossingsgerichte aanpak en creatieve insteek hoopt ze ons tijdens haar afstudeerstage inzicht en concrete handvatten te geven welke route Payroll Professionals moet bewandelen om een plek te behalen in een ranking voor beste werkgevers.

Contact met Leoni?
Mail: info@payroll-professionals.nl
Tel: 050 528 1816

Moniek Popken

Iedere dag rijdt ze met een grote lach op haar gezicht van Leeuwarden naar Groningen. Vanaf het eerste moment voelt Moniek Popken zich namelijk heel erg thuis bij Payroll Professionals, waar ze verantwoordelijk is voor de salarisadministratie. Aan het einde van een werkdag reist Moniek overigens met net zo’n grote smile terug naar Leeuwarden, want in haar vrije tijd (stijl)danst ze samen met haar vriend de sterren van de hemel.

Waarom een professional?
Moniek heeft een duidelijke affiniteit met het vak. Hoewel ze bij de start van haar dienstverband nog niet zoveel ervaring had, stortte ze zich direct op een cursus intercedent en een cursus loonadministratie. Wil jij wat stijldanspasjes van Moniek leren of heb je vragen over je salarisspecificatie? Neem dan contact met haar op!

Contact met Moniek?
Mail: moniek@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Roy de Wind

Deze rasechte Groninger regelt het financiële plaatje binnen Payroll Professionals.
Het verwerken van bankafschriften en inboeken van facturen zijn/is aan Roy wel toevertrouwd. In zijn werk kan hij de opgedane kennis van zijn opleiding Bedrijfsadministratie goed toepassen. Naast zijn werk, kun je Roy blij maken met een beetje ontspanning. “Biertje, terrasje, zonnetje en wat vrienden. Dat is echt genieten voor mij.”

Waarom een professional?
Roy is een echte kameleon: hij past zich gemakkelijk aan zijn omgeving aan. Af en toe hangt hij de lolbroek uit, maar hij kan ook serieus zijn als het moet. Door rustig de tijd te nemen en geen overhaaste, maar doordachte keuzes te maken, betrap je hem bovendien niet snel op fouten. Essentieel als je over de financiën gaat. Geheimen kent Roy ook niet; met dit open boek weten zijn collega’s precies wat ze aan hem hebben.

Contact met Roy?
Mail: roy@pprof.nl
Tel: 050 528 1816

Wolly Hoekstra

Deze dorpse dame komt het Payroll-team tot februari 2018 versterken. Stagiaire Wolly zorgt ervoor dat de aanmeldingen van nieuwe medewerkers soepel verlopen. Door haar studie Juridisch Administratief Medewerker weet je zeker dat ze dit met de juiste achtergrondkennis doet. Vooral het toepassen van wet- en regelgeving is iets dat Wolly erg aanspreekt.

Waarom een professional?
Een professional word je niet zomaar; unieke eigenschappen zijn een absolute must. Wolly heeft zulke eigenschappen. Zo biedt ze een luisterend oor aan klanten om ze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wolly kan geconcentreerd en rustig aan het werk zijn, maar uiteraard houdt dit sociale wezen – als het werk het toelaat – ook van een praatje met collega’s op zijn tijd. In haar vrije tijd is deze waterrat niet weg te slaan uit het water. Wolly doet bijna ieder jaar mee aan Groninger Swim Challenge, een zwemwedstrijd in open water. Deze twintiger is daarmee zeker een sportieve aanwinst voor het team van Payroll Professionals.

Contact met Wolly?
Mail:aanmelden@payroll-professionals.nl
Tel: 050 528 1816