Professionals in Payroll

Payroll Professionals uit Groningen is hét Payroll bedrijf dat een persoonlijke benadering voorop zet. We bieden je de mogelijkheid om het belangrijkste deel van jouw bedrijfsvoering uit handen te geven; jouw personeel. Het team van Payroll Professionals begrijpt als geen ander dat je dit alleen doet als je kunt vertrouwen op kwaliteit, service en een persoonlijke benadering.

Externe personeelsadministratie

We vinden het van groot belang dat je medewerkers echt het gevoel hebben voor jou te werken. Hoewel we de externe personeelsadministratie van jouw bedrijf zijn, zijn we net zo toegankelijk en collegiaal als iedere andere interne afdeling van jouw organisatie.

Onze adviseurs kennen je situatie en maken het jou en je medewerkers zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we onder andere door een digitale omgeving voor medewerkers en voor jou als ondernemer te bieden, waar je alle gegevens gemakkelijk kunt terugvinden.

Omdat we regelmatig nieuwe klanten mogen verwelkomen, komen er regelmatig nieuwe collega’s bij. Op die manier kunnen we de kwaliteit, service en persoonlijke benadering blijven waarborgen. Onze nuchtere Groningse mentaliteit helpt ons om ook in de drukke periodes het hoofd koel te houden, zodat jouw personeel het salaris altijd op tijd en correct ontvangt.

Tevreden payroll klanten

Sinds 2006 hebben wij vele bedrijven mogen voorzien van een passende payroll oplossing. Iedere branche kan gebruik maken van onze diensten en ons portfolio bestaat dan ook uit zeer uiteenlopende klanten: van contactcentra, freelancers en detailhandel, tot de bouw en schoonmaak.

Payroll Professionals biedt je een team dat gezamenlijk veertig jaar ervaring in de payroll- en uitzendbranche heeft. Door deze ervaring kennen we veel CAO’s als onze broekzak en kunnen we je alles vertellen over de CAO van jouw branche.

Maak gebruik van deze ervaring en neem contact met ons op. Meer weten over Payroll Professionals? Lees meer in ons blog!