Payroll voor zzp

Als zzp’er ben je een ondernemende professional: je bent goed in je werk – dat bewijs je bij verschillende opdrachtgevers – en je weet jezelf goed te verkopen. Administratie, het regelen van verzekeringen en de stress van niet-betalende debiteuren kosten je veel tijd. Het klinkt misschien gek, maar ook voor jou als zzp’er is payroll een oplossing! Payroll Professionals bevrijdt je van de administratieve zaken en zorgt ervoor dat jij weer kunt doen wat je leuk vindt: ondernemen.

Zzp’er in loondienst

Je kunt als zzp’er gebruik maken van de diensten van een payroll bedrijf. Je verlegt daarmee het juridisch werkgeverschap naar ons. Voor de wet ben je dan in loondienst, maar eigenlijk blijf je gewoon eigen baas. Je bent als het ware in dienst van je eigen onderneming. Net als daarvoor bepaal je nog steeds zelf je salaris en je hoeveel je werkt. Het grote verschil voor een zzp’er in een payroll constructie zit ‘m in het feit dat je risico’s gedekt zijn en dat je een goed pensioen opbouwt. Bovendien verzorgen wij het incassotraject van A tot Z, óók in het geval van niet-betalende debiteuren.

Klinkt als een goede deal, hè!? Dat is het ook. Heb je interesse en wil jij graag de vrijheid van het ondernemen combineren met de zekerheden van een vaste baan? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de constructie payroll voor zzp.

  • Zeker van betaling
  • Verzekerd voor ziekte, arbeidsongeschiktheid en ww
  • Geen dure verzekeringspremies voor zelfstandigen
  • Veel eenvoudiger bedrijfsadministratie
  • Geen afdrachten inkomstenbelasting en premies
  • Geen zorgen over wet- en regelgeving