Payroll voor zzp: pensioenregeling

Je hele leven werk je hard als zzp’er en heb je de vrijheid om te doen wat je wilt. Ook op je oude dag wil je onbezorgd kunnen leven en verzekerd zijn van een goed inkomen.  Als zzp’er is het van groot belang dat je al vroeg in je werkende leven begint met de opbouw van je pensioen óf er zo snel mogelijk mee begint als je al wat verder in je carrière bent.

Pensioen bij Payroll Professionals

Schakel je Payroll Professionals in, dan draag je het juridisch werkgeverschap aan ons. Op dat moment gaan de CAO-voorwaarden van het NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendorganisaties) voor jou gelden en na 26 weken start je met het opbouwen van je pensioen via het pensioenfonds StiPP. De enige voorwaarde om toegelaten te worden tot dit pensioenfonds is dat je 21 jaar of ouder bent. Besluit je te stoppen als zzp’er en ga je in loondienst bij een andere werkgever of payroll bedrijf? Dan neem je het opgebouwde pensioen gewoon mee.

Voor meer informatie over de opbouw van je pensioen, neem contact op met één van onze adviseurs. Wij leggen je graag uit hoe het werkt!

Je kunt natuurlijk ook zelf je pensioenvoorziening treffen. Omdat er heel veel verschillende pensioenfondsen zijn, is het verstandig om je daar goed over te informeren. Wil je zelf voorzieningen treffen voor je pensioen en ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.