Geschreven door Alexander Benjamins

Hoe ‘heurt’ het eigenlijk?

Een payroll organisatie is een verlengstuk van de personeel- en salarisadministratie van je organisatie of vervangt deze afdeling zelfs helemaal. Schakel je over op payrolling, dan is het zeer belangrijk – voor zowel je medewerker, als voor de organisatie – dat de medewerkers op een juiste wijze worden geïnformeerd. Zij zijn immers de brandstof van je organisatie!

Plezier in het werk

Als werkgever en eigenaar of directeur van een organisatie wil je er natuurlijk voor zorgen dat je medewerkers optimaal functioneren. Op het moment dat er spanningen ontstaan omtrent de (organisatie van de) salarisverwerking, dan komt het functioneren van een medewerker in gevaar. Payroll Professionals vindt dat personeel- en salarisadministratie geen oorzaak mag zijn van een verstoring van het plezier in het werk. Een payroll bedrijf is gespecialiseerd in salarisadministratie en neemt niet alleen de verwerking van het salaris, maar ook de vragen van je medewerkers van je over. Ben je klant van Payroll Professionals, dan kan je medewerker – op het moment dat hij of zij vragen heeft over de loonstrook – te allen tijde contact opnemen met ons en wordt direct op de juiste wijze geholpen. Dat houdt in dat de medewerker direct een van onze kundige medewerkers aan de lijn krijgt die vragen kunnen beantwoorden en hem of haar kunnen bedienen met een passend antwoord. Natuurlijk kan er een keer een fout worden gemaakt (zonder fouten geen vooruitgang). Belangrijk is dan de manier waarop je die fout oplost en dat is dan ook wat jouw medewerker onthoudt!

Ervaring

Het team van Payroll Professionals bestaat uit zeer ervaren salarisadministratieve collega’s. Het belang van jouw als klant en dat van de medewerkers staan voor ons voorop en we hechten daarom veel waarde aan een goede en snelle manier van informeren. Om die reden werken we dan ook niet met callcenters of beperkte telefonische beschikbaarheid: Payroll Professionals is altijd bereikbaar.

De specialisten van Payroll Professionals
Zo worden de loonstrookjes iedere week online aangeboden, zodat de medewerker een duidelijk inzicht heeft in de uren en het bijbehorende salaris. Ook beschikt Payroll Professionals over een CAO-specialist. Zij is niet alleen op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, maar informeert jou als klant ook over aanpassingen in de CAO die op jouw branche van toepassing is en past deze wijzigingen toe op de contracten van jouw medewerkers. Daarnaast begeleidt onze preventiemedewerker zieke medewerkers. Zij houdt regelmatig contact met de medewerker, maar ook met de bedrijfsarts. Wij geloven dat door een juiste aanpak van het ziekteverzuim jouw medewerker sneller weer aan het werk kan. Door het scherpe preventiebeleid hoeft Payroll Professionals niet de hoofdprijs te betalen aan een ziektekostenverzekering en dat voordeel berekenen we door aan jou als klant.

Payroll Professionals gelooft dat het goed zorgen voor je personeel van levensbelang is voor jouw organisatie. Zolang je medewerkers met plezier en een gerust hart aan het werk zijn, zorgen we er samen voor dat jij als ondernemer kan doen waar je goed in bent: ondernemen!