Wie jarig is trakteert… toch? Dat vinden we bij Payroll Professionals in ieder geval wel. En aangezien Payroll Professionals deze maand 10 jaar bestaat, willen we goed uitpakken. Maar om een passend cadeau te vinden voor alle klanten en medewerkers, dat is nog niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ervoor gekozen om een actie op touw te zetten.

Helikopterview

Als payroll organisatie moeten we regelmatig even uitzoomen van onze dagelijkse werkzaamheden. Waar gaat het met de wet- en regelgeving naartoe, hoe kunnen wij onze klanten het beste bedienen en waaraan hebben onze medewerkers behoefte? De situatie letterlijk van boven bekijken, dat helpt je om patronen te ontdekken en om bij te sturen. Al tien jaar lang neemt het team van Payroll Professionals af en toe zo’n zogenaamde helikopterview aan. Even van boven naar de situatie kijken: hoe is de huidige situatie en wat zou een verstandige, volgende stap zijn? Waar gaan we proactief mee aan de slag en wat sluiten we af? De helikopterview heeft ons gebracht waar we nu staan: 10 jaar professionals in payrolling.

Actie op hoogte

Zoals gezegd, we willen de vrienden van Payroll Professionals een toepasselijk cadeau schenken. Daarom verloten we onder de volgers van de Payroll Professionals LinkedIn pagina en/of Facebook pagina twee nano drones! Met deze steeds populairder wordende gadgets kun je de situatie letterlijk en figuurlijk van boven bekijken, door de prachtige luchtfoto’s en video’s die de drone maakt. Wat dacht je van een kiekje van bovenaf van je eigen woning of een mooie video van een natuurgebied?  Natuurlijk zijn er wel wetten en regels aan het gebruik van de drones verbonden, ook als je als particulier met een nano drone vliegt. Mocht je de drone winnen, dan raden we je dan ook aan om je te verdiepen in die wet- en regelgeving. Want je wilt natuurlijk niet vanaf hoogte oom agent bij de deur van jouw huis zien aankloppen.

Wil jij winnen?

Ga dan snel naar onze LinkedIn pagina of Facebook pagina, log in op je account en klik op de button ‘volgen’ of ‘follow’. Wie weet scoor jij deze supergave gadget. De winnaars maken we halverwege april bekend.

LinkedIn

Wil je die drone graag winnen, maar heb je nog geen LinkedIn account? Dan is dit een goede gelegenheid om er eentje aan te maken. LinkedIn is namelijk het netwerk voor professionals en werkgevers. Een geweldig platform om te netwerken en in contact te komen met getalenteerde professionals die op zoek zijn naar een leuke nieuwe baan!