Payrolling

werkt flexibel en zeker

Payroll Professionals staat voor

  • een helder tarief, geen verrassingen
  • geen minimummarge of startkosten
  • geen overname- of opzegvergoeding
  • overnemen financieel ziekterisico
  • overname medewerkers mogelijk
  • staffelkorting bij bepaalde volumes
  • goedkoper bij meer medewerkers

Wat is payrolling?

Payroll betekent gewoon loonlijst. Payrollen houdt in dat de verloning wordt verlegd naar een payrollorganisatie. Het payrollbedrijf wordt de juridisch werkgever. Payrollen is een vorm van uitzenden of detacheren voor zowel tijdelijke als vaste arbeidskrachten en kan in elke branche worden toegepast.

Opdrachtgever houdt regie

Het bedrijf zorgt zelf voor werving en selectie en het persoonlijke werkgeverschap in de dagelijkse praktijk zoals aansturing en beoordeling. Samen leggen we de inhoud van het contract vast. De ondernemer is af van de complexe arbeidsrechten en verloning en kan heel flexibel arbeidskrachten inzetten. Daardoor is payrollen op termijn goedkoper.

Neem contact op voor een offerte op maat

Belangen werknemers

Door de persoonlijke begeleiding voelt de werknemer zich net zo betrokken bij de organisatie als ieder ander personeelslid. Daarnaast behartigt Payroll Professionals de arbeidsrechtelijke belangen van werknemers. Wij zorgen voor een volledige en correcte administratie en vlotte betaling. Payrollers kunnen met vragen terecht bij onze helpdesk. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld in de CAO van het NBBU.

Payroll-tarieven

Onze naam zegt het al, wij zijn professioneel in payrollen. Payroll Professionals fungeert als externe afdeling personeelszaken. Wij zijn gespecialiseerd in het proces van arbeidscontracten en verloning. En, misschien wel het belangrijkste, onze tarieven zijn helder en scherp.

Meer over Payroll Professionals