Payroll Professionals voor zelfstandigen

Combineer de voordelen van zelfstandig ondernemen met de zekerheid van een arbeidscontract.

Zekerheid voor zelfstandigen

Payroll-voordelen voor zzp-ers

  • zeker van betaling, geen debiteurenrisico
  • verzekerd voor ziekte, arbeidsongeschiktheid en ww
  • geen dure verzekeringspremies voor zelfstandigen
  • veel eenvoudiger bedrijfsadministratie
  • geen afdrachten inkomstenbelasting en premies
  • inschrijving KvK en VAR-verklaring niet nodig

Ieder z’n vak

Als freelancer of zelfstandige zonder personeel ben je een professional. Omdat je je vak verstaat en met  passie uitoefent, wordt je ondernemer. Helaas komen daar veel financiële en fiscale taken bij kijken en loop je ook meer risico. Payroll Professionals ontlast je daarin. Dat is ons vak.

Meer zekerheid, minder administratie

Werken via Payroll Professionals biedt je meer zekerheid en neemt je veel rompslomp uit handen. Payrolling is dé manier om de voordelen van zelfstandig werken te combineren met de zekerheden van werken in loondienst. Je blijft ondernemer, maar bent bij ons in loondienst.

Meer over payrollen

Ondernemer in loondienst

Payrolling betekent dat je een contract krijgt bij ons. Daardoor ben je verzekerd voor de Werkeloosheidswet, de Ziektewet en de WIA. Dat scheelt premies, tijd en zorgen. Bovendien nemen wij je de complexe belastingtechnische en administratieve taken uit handen.

Behoud van zelfstandigheid

Als payroller kun je volledig zelfstandig blijven opereren. Uiteraard voer je zelf je opdrachten uit en onderhoud je zelf de contacten met klanten. Zelfs de financiële afspraken met opdrachtgevers maak je zelf. Payroll Professionals stuurt de klant een factuur en betaalt aan jou salaris.

Informatie aanvragen